Vi har vår i luften...var har ni er?

by Keivan Kechmiri mar 30, 2007, 12:19

Man blir som galen när det är vår, allt blir så mycket enklare nu när man tittar fram ur vinterns mörker.

Man blir som galen när det är vår, allt blir så mycket enklare nu när man tittar fram ur vinterns mörker.
Har du exempelvis tänkt på hur mycket bättre musiken blir på våren? Nu handlar det inte om att artisterna släpper speciella låtar. Det handlar om solen och alla känslorna som sätter fart. När solen skiner tycker jag själv att nästan all typ av musik blir bättre. Jag kommer på mig själv en solig dag i bilen. Jag sjunger med till låtar jag för en månad sedan inte tyckte var lika jätteroliga. Känns som det är löning varje dag solen är framme och livet leker. När jag och ett par radioter startade radiostationen HIT FM i Växjö på 90-talet diggade nästan alla bilister samma låt. Alla lyssnade nämligen på HIT FM. Det blev en härlig synkronisering av "bildiggande". Nu kör alla sina egna låtar (precis som Bo Kaspers Orkester sjunger i sin låt "ett fullkomligt kaos") så det blir ingen allsång bland alla bilister. Jag vill ha en MusicPartner kanal i min bil!
I våra kanaler kan man höra det allra senaste från ex Fall Out Boys, Cat Stevens(Yusuf). Waterrboys, Bon Jovi, Sunrise Ave och den nya Londontrion Clients nya låtar redan nu. Vill man digga lounge musik, soul RnB, dagens hip-hop hits, dagens hits och disco klassiker från 70-talet, classic rock, relax, schlagers eller
soft pop så finns det perfekta musikkanaler som har allt detta.
Jag vet eftersom jag koordinerar musiken till dom alla.

Nu är det fredagseftermiddag och jag är färdig koordinerad för att njuta av någon av nämnda kanaler, en god öl och ett gott sällskap med nära och kära.

Låt solen värma dig...

Benny

ps. Ju mer man vet desto mer vet man att man inte vet