Du är vad du låter

by Keivan Kechmiri apr 5, 2007, 08:31

Vi gungar inte bara in i påsken, våren 2007 ser ut att bli en gungande vår med såväl inbitna som nya artister. Alla från Elton John, Bon Jovi till Arvill Lavigne gör musik för många av våra kanaler.

Vi gungar inte bara in i påsken, våren 2007 ser ut att bli en gungande vår med såväl inbitna som nya artister. Alla från Elton John, Bon Jovi till Arvill Lavigne gör musik för många av våra kanaler.
Att 80-tals artisterna är tillbaka, för ett kanske sista försök att få till den där sista hitten är uppenbart. The Police, Mauro Scocco, Michael Jackson, Cat Stevens(Yusuf), Bon Jovi, Tommy Nilsson, Orup m.fl. är mer produktiva än någonsin. Nu välkomnas bara ett fåtal artister från förr. Det har med kemin mellan artist och lyssnare att göra. Du är vad du låter. Ålder på artisten måste vara anpassad oavsett hur bra musiken är. När hörde du ex Stevie Wonder spelas på någon av dagens radiokanaler med dagens hits? Trots att våra äldre artister kommer med kanon låtar så, nej det är inte dagens artister. Detta tänkande tar kål på visionen att musik ska spridas via radion och Tv. Nu är det inga problem eftersom vi här på MusicPartner finns. Vi sprider musiken på ett nytt sätt, via nätet och via framtiden. Vi bryr oss inte om ifall det är en äldre artist eller inte. Vi lyssnar på hur det låter helt enkelt. Alla låtar passar inte in i någon av våra musikkanaler men det gör att vi fyller på musikarkivet med musik som annars aldrig kommit längre än till skivbolagets utgående post. Detta är lite av kemin mellan oss och våra kunder.

Vi är vad vi låter.

Glad påsk!

Benny Carlsson, Musikkoordinator