En Liten Reflektion Innan Helg ölen

by Keivan Kechmiri apr 13, 2007, 13:43

En liten reflektion innan helg ölen... Läser att Ozzy Osbourne spelat in ett nytt album. Det första han spelat in i nyktert tillstånd. Han är nog inte ensam om att utföra det man annars aldrig skulle klara av nykter

En liten reflektion innan helg ölen...

Läser att Ozzy Osbourne spelat in ett nytt album. Det första han spelat in i nyktert tillstånd. Han är nog inte ensam om att utföra det man annars aldrig skulle klara av nykter. Att skapa något historiskt. Hur nyktra tror du The Beatles var när man spelade in ”yellow submarine”?. Har under mina 30 år som dj och i radiovärlden sett en hel del som gör det bättre onyktert. En del har det gått åt pipan för, andra har klarat sig. Det är tyvärr många av artisterna som fått problem. Men dom skapade något vi aldrig kanske glömmer eller för den delen kan återskapa. Men var det värt? Finns också dom som man tror är onyktra men bara full av livets berusning. Dessa människor beundrar jag ännu mer.

Jag var själv med i UNF IOGT som ung hemma i Lycksele och spelade teater, det var på vår teater resa till Tyskland som jag fick min första fylla. Vad jag menar är att det inte alltid behöver finnas paralleller…Jag förespråkar inte onyktra framträdanden men med glimten i ögat och ingen tar skada av det är det helt ok att öka på sin produktivitet. Jag föredrar själv en drink eller öl när jag jobbar som dj. Musik och en öl är en trevlig konstellation men inte på den tiden när man fick röka på nöjesställen och man tog den där goa klunken öl innan man skulle mixa över till nästa platta och får en fimp i munnen!

En fimp som man själv fimpat innan i sin egna ölburk…Nä måste iväg nu, ska träffa Charlotte Perrelli, ska förresten passa på att höra vad hon har för erfarenhet av just detta ämne. Hon vann ju Eurovision song contest 1999 och uppträder flitigt. Är hon nykter då? Sen blir det after work (stackars dom som är arbetslösa som inte får gå på after work..)

Förhoppningsvis har stället en MusicPartner kanal som gör att jag blir berusad av endast musiken…skål i musik! Stressa inte i helgen, det kommer en ny nästa helg!

Benny