Dags att sätta på, men gör det enkelt för dig!

by Keivan Kechmiri aug 31, 2007, 09:07

Hösten kom med rekordfart. Då är det skönt att veta att man kan sätta på både sin ytterrock och en bra video. Hemma tar det alltid ca 45 min innan jag fått igång dvd spelaren.

Hösten kom med rekordfart. Då är det skönt att veta att man kan sätta på både sin ytterrock och en bra video. Hemma tar det alltid ca 45 min innan jag fått igång dvd spelaren. Är inte oteknisk, men glömmer alltid vilka knappar på TVns fjärrkontroll som ska tryckas in för att se dvd som är kopplad via videon, som sen är kopplad...ja allt för att kunna se tv i olika rum och olika program osv. Nåja när vi väl är igång, med videon alltså så somnar jag. Är det komedi eller rysligt spännande så går det bra. Att behöva sitta och analysera och försöka förstå varför handlingen är som den är, tycker jag är jobbigt. Jag är ingen Dr Phil.
Jag tycker om enkelheten, precis som på jobbet, MusicPartner du vet. Att logga in och vips! så har man sin favoritkanal, verksamheten man driver gungar med i känslan. Enkelt!

Den här veckan har jag varit på jobbet prick Kl. 8. Kommer du förresten ihåg gruppen Ten Sharp? Hade en hit på 80-talet ”You”. Gruppens namn kom efter att deras skivbolagsboss tröttnade på att dom alltid kom för sent till möten. ”Please, be here TEN SHARP tomorrow!”
Va här exakt Kl. 10.00. Dom kom ändå för sent men däremot tyckte man att det var ett bra namn på en popgrupp. Där har vi enkelheten igen. Som sagt så har jag varit här kl 8 och det gör att jag kan gå lite tidigare idag eftersom jag ska till Malmö och Köpenhamn i em. Varför då kanske du tänker? Bara för att jag kommer i tid får jag gå tidigare? Nja så är det inte riktigt (chefen är snäll), men om man ex alltid kommer 10 min sent varje dag, går fem minuter tidigare och tar fem min längre lunch så blir det bara på en vecka nästan TVÅ timmar som försvann…

Nu ska jag göra det enkelt för mig och redan nu önska dig
Trevlig helg

Benny Carlsson

Musikkoordinator
MusicPartner