Anastacia är tillbaka!

by Keivan Kechmiri aug 22, 2008, 13:38

Knappt man hinner längta efter helgen förrän det är dags. Går våra klockor snabbare nuförtiden eller är det för man har kul på jobbet?

Knappt man hinner längta efter helgen förrän det är dags. Går våra klockor snabbare nuförtiden eller är det för man har kul på jobbet?
En god nyhet får avsluta veckan. Sångerskan Anastacia som drabbades av bröstcancer och tog en paus från hitlistorna är tillbaka igen efter 4 år! 
Fick Anatsacias kommande singel idag, vilken höjdare som kommer att spelas i gymkanalerna. "I can feel you" är en uptempo låt som kommer att finnas på hennes kommande album "Heavy Rotation" .Det är en populär tjej, visste du att Anastacia har 225 guld-och platina skivor? I'm outta love...

Vi påverkas av musik mer än vi tror. Är du glad en viss sorts låtar, är du ledsen en viss sorts låtar men har du tänkt på att det oftast är samma låtar??

När tjejen/killen stuckit ifrån dig tycker du att alla låtar du hör handlar om ert tidigare förhållande och alla smärta. Är du solskensglad så är samma låt till glädje, visst är det märkligt?

Hoppas du får en solskensglad helg!

Benny Carlsson
Musikkoordinator, MusicPartner