Light vocal musik är balsam för själen- Prova själv

by Keivan Kechmiri aug 26, 2008, 11:28

Sitter här och adderar som vi säger dvs lägger till låtar i vårt musikprogram. Det är ett avancerat program och många olika parametrar som ska in, nåja jag är van har fyllt i låtkort i samma musikprogram sedan 1995...

Sitter här och adderar som vi säger dvs lägger till låtar i vårt musikprogram. Det är ett avancerat program och många olika parametrar som ska in, nåja jag är van har fyllt i låtkort i samma musikprogram sedan 1995...Just nu är jag avsatt att addera light vocal musik. Det är soft och kvinnligt med ibland, inslag av lite jazz, men  oftast ren och klar klang. Det är som balsam för själen med Lizz Wright, Kurt Elling, Karrin Allyson, Erine Boheme, Diana Krall mfl. Jag är den gladare typen men även vi måste ta del av den andra sidan. Efter ett sorgligt uppbrott från min drömkvinna i somras tycker jag att alla låtar handlar om oss. Så är det musik påverkar!

Med light vocal musik för vår light vocal musikkanal skär det inte lika mycket i en, dom sjunger så snällt och moget och inte mycket "Brake my heart..". och det är det er musikkoordinator behöver, just nu. Senare i veckan är det min favoritkanal och musik som gäller "Soulbeat & House" oj, den musiken har aldrig gjort mig nere, då lever jag verkligen upp. Ska åka till huvudkontoret i Karlstad på torsdag för lite "come together" aktiviteter. Det är man bra på att ordna där uppe.

Nä nu är det bara att fortsätta innan det är lunch, men prova gärna att sättta rätt musik till rätt sinnesstämning i din verksamhet, det påverkar, jag lovar!

Må gott!

Benny Carlsson
Musikkoordinator, MusicPartner