Fartfull musik istället för snabba motorer

by Keivan Kechmiri sep 1, 2008, 11:21

Hemma igen efter en aktivitetsdag i Karlstad innan helgen. Grabbarna på kontoret älskar fart och fläkt, jag är väl måttligt road...trodde jag.

Hemma igen efter en aktivitetsdag i Karlstad innan helgen. Grabbarna på kontoret älskar fart och fläkt, jag är väl måttligt road...trodde jag.

Vi fick åka till en motorbana i Kristinehamn med en del andra företag. Vi körde go-cart, bilar som svängde åt fel håll, fyrhjulingar och rallycross.

Go-cart tycker jag om tills jag sladdade runt när jag hade chefen i sikte som hamnade på medaljplats och alla körde förbi mig. Rallycross nästa. 

NEJ tänkte jag det är inget för mig som inte är det minsta intresserad men med min chef som kartläsare vid min sida, petade jag in växlarna och gav mig iväg. Det blev mycket sladd, ja så mycket att jag lyckades ställa bilen på två hjul i en kurva, fast vi stod stilla då. Det var ett ögonblick då vi båda väntade på att bilen skulle rulla runt, vilket den gjort om en fluga satt sig på min chefs blanka panna. Nu tippade den tillbaka på alla hjulen igen och jag fortsatte sladda som om jag tränade halk körning. Skönt att visa bossen att jag kan hantera hm ja vissa situationer. Att köra bil som svänger åt motsatta håll kräver koordinering för att inte köra av banan, jag insåg att musikkoordinering är mer lämpat för mitt huvud...

Det är bättre med fartfull musik. Men kul att tänja gränserna lite tror en del, men inte för min del, visst lite stolt blev jag att jag tog mig runt och lärt mig att snabba motorer inte är något för mig.

Benny

Foto: MusicPartner