Per Gessle släpper nytt album!

by Keivan Kechmiri okt 13, 2008, 10:48

Många trodde kanske att Per Gessle nu gjort sitt, men nej. Denna man är lika kreativ som alltid.

Många trodde kanske att Per Gessle nu gjort sitt, men nej. Denna man är lika kreativ som alltid. Var får han allt ifrån? Har ännu inte lyssnat, men lovar höra av mig när jag gjort det. Tror inte jag gissar fel att vi får höra en hel del Per Gessle framöver...

Dagens pressmeddelande:
Per Gessle
Ny singel! Nytt album!
Den 27 oktober kommer ”Silly Really”, första singeln från Per Gessles kommande album ”Party Crasher”. Singeln är liksom albumet ett steg i en ny riktning för en av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och artister.
”Normalt skriver jag melodierna först och sedan bygger vi ett arrangemang i studion. Den här gången har jag börjat med att hitta ett groove och sedan skrivit melodin utifrån det, ungefär som när jag knåpade ihop en liten dänga som heter ’The Look’ en gång i tiden”, säger Per med ett svårtytt leende. ”Låtarna är skrivna med avstamp i 70- och 80-talens dansmusik. Resultatet har blivit ett kul album som både är omedelbart och framfusigt men också eftertänksamt och vackert”.

”Party Crasher” är Per Gessles första internationella soloalbum i eget namn sedan ”The World According To Gessle” 1997 och släpps den 3 december!