BOND ÄR ETT SKÄMT!! men minglet innan var perfekt

by Keivan Kechmiri okt 31, 2008, 08:35

I går var MusicPartner bjudna på STOR Bond premiär i Växjö. Det var eventföretaget Hansen som sitter i samma företagslokaler som MusicPartners musikredaktion i Växjö som bjöd in till mingel och Biopremiär

I går var MusicPartner bjudna på STOR Bond premiär i Växjö. Det var eventföretaget Hansen som sitter i samma företagslokaler som MusicPartners musikredaktion i Växjö som bjöd in till mingel och Biopremiär. Det bästa den här kvällen var...minglet!! Tack Hansen, dom jobbar över hela världen och visste hur man får ett perfekt mingel med röda mattan, god buffé och dryck. I snöyra och ett snedsteg i en vattenpöl (täckt av snö) kom jag till Bond premiären blöt om bägge fötterna.

Bond filmen var en katastrof!! jag gick efter 34 minuter. Då hade jag bara sett en massa MTV snabba klipp och pang pang. Inte ens bondbruden hade jag raggat på 5 över 2. Mr Bond i dom senaste två filmerna är mer än en katastrof!!!

Jag hört att han har någon sexappeal och tjejerna och tanterna älskar Daniel Craig. För Vadå??
Han ser ut att komma från popgruppen Westlife. Ingen karisma som Bond ska ha med gentlemanna beteende och utstrålning av cool agent.
Såg ut som jag tittade på en dålig inköpt serie på någon kanal 10.

Han ser för mig ut som en sopåkare från London. Nu ska han göra ett par Bond filmer till. Det måste varit på en firma fest, sent som f-n som man valde årets Bond.

Musiken då?? ja från dom två senaste Bond filmerna, som man velat göra lite modernare så har man inte fått en låt spelad utanför biografen.

Nä Bond som inte ens dricker den berömda "skakad men inte rörd" eller säger "My name is Bond, James Bond", se till att skjuta en kula i höften på rollkaraktären redan i nästa trailer för kommande Bond film!!! Varför, om man nu ska göra Bond mer nutida, fick han inte vara en svart kille istället?

För övrigt fick jag smaka på en riktig skakad Vodka Martina Bond drink, slurp en var god och jag blev verkligen skakad men mer av den dåliga Bond filmen.
Att produktionsbolaget bakom Bondfilmen köpt in mörkerkameror med infraröd stråle, så Bio personalen kan gå runt och kolla så ingen smygfilmar var att ta i rejält, vem skulle komma på tanken att filma den senaste Bond? Om jag så fick den gratis hade jag inte lagt ner tid att ens sprida den. Ha sett en del av Bondfilmerna sedan starten 1962...Daniel Craig är den sjätte som spelar Bond och skämmer ut dom fem andra hjältarna, ja sig själv med...

Benny Carlsson
MusicPartner