Nu är det jul...igen!

by Keivan Kechmiri nov 19, 2008, 11:32

Ja nu kan man inte blunda längre för juldekorationerna ute i butiker. Tycker det borde vara lag att inte starta förrän julskyltningen dvs 1 advent.

Ja nu kan man inte blunda längre för juldekorationerna ute i butiker. Tycker det borde vara lag att inte starta förrän julskyltningen dvs 1 advent.
Så idag Onsdag 19 nov, när dom sista löven precis lämnat träden i höstrusket, jobbar vi som små tomtenissar med att hitta guldkornen bland jullåtar.
Vi börjar redan på fredag den 21/12 på Bergviks Köpcentras parkering i Karlstad. Här kör man Easy Hits. Överlag dammar vi av jullåtarna med start på Lucia i våra olika kanaler. Jo vi har även musikkanaler UTAN julmusik.

Det märkliga när man lyssnar på julmusik är att stämningen infinner sig, oavsett när man lyssnar. Många julskivor spelas in under sommaren...Sanna Nielsen, Shirley Clamp & Sonja Aldén spelade in sitt album då och förstår dom fick julkänslan.

Min absoluta favorit sedan år tillbaka är Dean Martin - Let It Snow, du vet låten som går igång i slutet av filmen Die Hard, när Bruce Willis räddar ett kapat flygplan. När jag hör den så blir jag så jävla sentimental, vet ej varför. Har ju gjort lumpen och är man. När jag var liten lyssnade vi inte inte på julmusik hemma, kanske spelades den på radion eller Tv? eller så är det en saknad av det? 
Provade lyssna på den i somras. Det funkade men dom blev arga på grillfesten:)
Snacka om att musik påverkar!!

Snart är det skyltsöndag och oavsett om du vill det eller ej så närmar sig julen, så ut med känslorna, dom snälla nu...

Stressa inte, det blir jul och årets julklapp är en upplevelse...så det kan bli den billigaste julen i manna minne :)

Nä jag önskar inte god j...

Ta det lugnt bara, önskar jag dig

Benny Carlsson
Tomtenisse & musikkoordinator