Nytt svenskt band med enorm potenial

by Keivan Kechmiri nov 21, 2008, 10:56

Fick precis ett par låtar av en vän som vanligtvis är medlem i Da Buzz. Detta är ett nytt projekt som heter Broken Door, vid sidan av Da Buzz och nu handlar det om mainstreamrock.

Fick precis ett par låtar av en vän som vanligtvis är medlem i Da Buzz. Detta är ett nytt projekt som heter Broken Door, vid sidan av Da Buzz och nu handlar det om mainstreamrock. Det låter som man varit en grupp i hur många år som helst, men så är dom proffs.
Bakom projektet döljer sig välkända namn inom musikbranschen. Namn som tidigare gjort monsterhits, och du har hört deras låtar som är klassiker idag.

Kommer ihåg att en av männen 1979, gav mig en white label singel dvs inget namn på gruppen eller låten (har kvar den än idag) och frågade ödmjukt om jag som DJ ville spela den, vilket jag med flera gjorde. Låten är en av våra klassiker idag!

Broken Door kommer inom kort att hamna högt på topplistorna. Vi är stolta att börja spela låten "Sunday Morning" redan på måndag. Vi adderar låten i musikkanaler som Harrys, Pub, Rock, Hitmusic och EasyHits (en AC version).

Med tiden lovar jag att avslöja vilka som står bakom denna garanterade hitmaskin!

Hit efter hit

Benny Carlsson
Musikkoordinator
MusicPartner