MusicPartner efterfrågade i TV, radio och tidningar

by Keivan Kechmiri dec 23, 2008, 10:31

Idag dan före dopparedan blev vi uppmärksammade i både TV, radio och tidningar. I den ansedda branschtidningen Market som går ut till retail branschen, fick vi berätta om fällorna med julmusik ....

Idag dan före dopparedan blev vi uppmärksammade i både TV, radio och tidningar. I den ansedda branschtidningen Market som går ut till retail branschen, fick vi berätta om fällorna med julmusik och hur vi gjorde för att få både personal och kund att trivas med vår Julmusik. SVTs kulturnyheter ringde idag  och vi fick återigen ge vår syn på Julmusik i ett reportage. Chefen fick sätta sig i en studio i Karlstad, kolla ikväll kl 19. Sveriges Radio hörde av sig och undrade hur man gör ett bra blandband som julklapp. Oavsett om det är en julklapp eller inte är det viktigare att få reda på två tre låtar som personen gillar. En artist kan ha varierat utbud så det kan slå fel. Ska blandbandet användas i bilen eller för partaj hemma är även det avgörande i ditt val.
Inom kort kommer vi att medverka i SVTs program Musikministeriet och där berätta om hur vi lyckats hitta rätt musik till rätt miljöer. Tycker det är kul att våra kunskaper uppmärksammas. så nu tar jag och frossar i julen, vi hörs!!!

God jul!

Benny