Försöker få kontakt med Idol Andreas, Bagge & Laila från serien MADE IN SWEDEN

by Keivan Kechmiri feb 5, 2009, 15:09

Dagligen försöker vi här på MusicPartner få kontakt med rätt personer för att samarbeta och få deras musik. Det är lätt kan man tro men det är det inte. Nu ska du få följa med

Dagligen försöker vi här på MusicPartner få kontakt med rätt personer för att samarbeta och få deras musik. Det är lätt..kan man tro men det är det inte. Nu ska du få följa med. Vi har sedan stenåldern kontakt med samtliga skivbolag och även utlandet, så det är redan löst.

Nu ska vi få kontakt med Idol Andreas, Bagge och Let's Dance Laila. Dom hjälper två blivande stjärnor i tv serien Made in Sweden.
Skickade ett mejl till MIS (Made in Sweden) och fick svar att "Om de känner att de täcker in sina områden så är det väl upp till dem?" (med det menar man att dom vet nog vilka radio/tv stationer som ska få låtarna för att få spridning)

Jaha så vi spelar i b-laget tänkte jag. Dom vet inte vilka vi är. Detta svaret syftar på att jag skrev:

Hej
Det var det fräckaste jag hört!!
Vi har sedan 2003 nära samarbete med samtliga svenska skivbolag. Vi har ägt och drivit radiostationer och jobbat på SR, Och har kontakter sedan 1980, med skivbolag men detta har jag aldrig varit med om. Troligtvis känner dom inte till oss.

Så nu har jag mejlat till Andreas, Bagge & Lailas skivbolag och inväntar ett svar. När dom vet vilken räckvidd i hela Norden och vilket samarbete vi kan erbjuda så lossnar det...Att visa en ödmjuk sida faller pladask. Nä här gäller det, när man ska kontakta stora elefanter att man kan referera till någon i deras krets och påvisa sin storhet och att vi är bra för dom. Jag kontaktar nu några som står dom nära så ska vi se vad som händer...kommer det att svänga som i en rondell och dom accepterar oss?

Jag återkommer

Benny
Musikkoordinator