Jury bråk i melodifestivalen men en Lycksele bo ljuger inte!!!

by Keivan Kechmiri feb 13, 2009, 14:12

Christer Björkman i jurybråk SKELLEFTEÅ. I SVT:s "Gomorron" riktade Melodifestivalens jurymedlem Johan Norberg stark kritik mot Christer Björkman.

Christer Björkman i jurybråk
SKELLEFTEÅ. I SVT:s "Gomorron" riktade Melodifestivalens jurymedlem Johan Norberg stark kritik mot Christer Björkman.
Han berättar hur Björkman styr juryn och hur han säger till dem hur de ska rösta.
- Det här är olustigt, han sitter ju och ljuger, säger tävlingsproducent Christer Björkman till Expressen.se.

Ovanstående är hämtat ur expressen nu kl 15:10.

Tror inte en sekund att Johan Norberg ljuger, han är ju en gammal kompis från Lycksele och vi, ja han åtminstone ljuger inte. Det är nog tyvärr mycket spel bakom kulisserna och jag tycker att en expert jury och enbart en expert jury ska utse vilka bidrag som ska vidare. SVT får in röstpengar, men va fan dom har ju dyra licenser som vi betalar, nöj er med det!!!!

Att folket få vara med och säga sitt blir alldeles uppåt väggarna.
Hur mycket känsla har Janne i skyffladyngamåla för uppfattning hur Ritska i Minsk tänker? Jag menar att vanliga har svårt att tänka hur man tänker i andra länder där låten ska röstas på och slå osv. Det är känt att vi och öst inte har samma inställning till vad som är bra. Nu röstar även en internationell jury, det är kanonbra!!!
Att rätt låtar gick vidare i förra omgången, kan inte berott på svenska folkets röster. Jag röstade på dom som gick vidare och jag och tv röstarna brukar inte dela samma uppfattning, däremot hade jag och en jury nog gjort det....

Trevlig helg!