Redan Freda??

by Keivan Kechmiri feb 13, 2009, 11:01

Det är bara helg hela tiden känns det som, tråkigt för oss som trivs med jobbets alla utmaningar.

Det är bara helg hela tiden känns det som, tråkigt för oss som trivs med jobbets alla utmaningar.

Fredagen den 13.e kan bara sluta på ett sätt, men min dag har varit bra. Chefen bad mig hitta någon ny musikkanal. Så nu har jag fått kanonkontakt med Putumayo, ett skivbolag som sammanställer samlings cd inom world music. Så tror det lutar åt att bygga en lounge/world music kanal ger loungemusik en bredd. En tjej på Putumayo ska hjälpa oss att hitta rätt musik. Hon är även dj inom world music. World music? Ja det är inte bara latino och franska toner, det är musik från världens alla hörn som man har svårt att inte tycka om. Nu gäller det att hitta rätt typ så det inte blir ex en arabisk kanal. Den ska låta exotisk men inte för ut studerande.
Det här är som att renovera ett hus, man har en idé men vet aldrig hur det slutar.

Att skapa kontakter älskar jag och det är det viktigaste med mitt jobb för att nå det bästa resultatet för våra kunders musikkanaler.

Bagge, Andreas & Laila (Made in Sweden) lyser med sin frånvaro, men får nog tag på någon inom kort, däremot har jag fått andra givande kontakter som jag återkommer till.

Alla hjärtans dag i morgon, men det ska väl vara varje dag?

Ska nu sätta en slant på någon outsider i Melodifestivalen. Förra veckan vann en här på jobbet 28.000:- på att gissa rätt bland två lågoddsare som ändå lyckades. Det ska jag också lyckas med… 
Jag har aldrig tur i spel, men ändå, man måste prova.

Ha en kärleksfull eller bara full helg!

Benny

Ps veckans roligaste:  Tog ner tvätten från tvättlinan iklädd min vinterjacka som har en kapuschong. Gick sedan till jobbet med en av sonens kalsonger hängandes i kapuschongen...