Sälj musik på apoteket

by Keivan Kechmiri mar 25, 2009, 10:00

I en alltmer stressad värld, blir betydelsen att hitta inre harmoni allt större. Det finns många sätt att koppla av på, det bästa är med musik. Att koppla av behöver inte betyda att du mediterar ....

I en alltmer stressad värld, blir betydelsen att hitta inre harmoni allt större. Det finns många sätt att koppla av på, det bästa är med musik. Att koppla av behöver inte betyda att du mediterar, det kan vara ett gäng glada låtar som får dig uppåt och laddad.

Vd, producent och musiker Björn Melander som är vår samarbetspartner på Theta Wellness Music, ett marknadsledande skivbolag inom svensk avslappningsmusik, brukar säga "Vi blir det vi hör". Han har så rätt! (kan det bero på att han är norrlänning också..?)

Han har även lärt mig att det kinesiska tecknet för medicin, ursprungligen kommer från tecknet musik!

Nu vet du det också, musik är som balsam för själen, så nu ska jag likt en apotekare fortsätta blanda magin våra musikkanaler.

Inte för inte jag tänker på en nyligen intervju jag gjorde med Thorleif Torstensson i Thorleifs, han tyckte att deras plattor skulle säljas på Apoteket. Du har en poäng där Tolle, kan man sälja choklad och kvällstidningar i en byggvarubutik och bensinmackarna säljer mer kanelbullar än bensin så ligger det helt rätt i tiden. Någon som tar tag i detta?

Benny Carlsson
Musikkoordinator, MusicPartner