Morrisey kräver: Servera INTE kött

by Keivan Kechmiri apr 1, 2009, 08:39

Är man världsartist så har man rätt att ställa krav. Morrisseys krav inför spelningen i Borås - inget kött får serveras inne i konsertbyggnaden!

Är man världsartist så har man rätt att ställa krav. Morrisseys krav inför spelningen i Borås - inget kött får serveras inne i konsertbyggnaden!

Detta korkade krav ställer en f.d världsartist. Tidigare var han med i The Smiths, dom hade en hel del 80-tals hits, men Morrisey, ja hans hits är färre. Hans sinne för humor är desto bättre.

Hur kan man ställa detta krav och hur kan en konsertarrangör gå med på det? Morrisey må vara vegetarian, men jag som älskar kött, hatar redan den här typen av människor , som ser ner på andra och ska bestämma. Han kan ta sin skitmusik och äta upp den med, för den är väl vegetarisk?

Hur kan man ställa ett sådant fånigt krav? Det är som att endast fans som har en Skoda (bilmärke) får köpa biljetter. Nä gubben,

Du är inte större än din senaste hit. Eh, när var den nu få se…. Att en mesig arrangör kan medge detta krav. Är man världsartist har man rätt att ställa krav?

Oavsett om man är Jesus eller rörmokare har man inte den rätten att ställa ett så korkat krav. Vad blir det härnäst? Bara långhåriga får köpa biljetter till Metallica?

Tänk Morriseys fans som laddar upp innan konserten med en god köttbit…?

Tror att Morriseys kompisar stoppat glasbitar i varenda jävla kycklingpaket senaste veckan. Det tror jag och oj jag råkade radera Morrisey ur vårt musik arkiv… Jag återställer det när jag själv får välja vad jag ska äta när jag går på dina konserter.

Ska se U2 i sommar, Bono, förbjud nu inte rökare, tatuerade, pizzaälskare eller andra att få välja vad man ska äta på din konsert.

Jag älskar djur, speciellt med sås på.

Benny Carlsson