Sommmarhitsen närmar sig!

by Keivan Kechmiri apr 24, 2009, 08:00

Har det goa jobbet att jag får lyssna på all musik som släpps kommersiellt. När vi nu njuter i vårsolen så kan jag skvallra om att det redan nu finns ett gäng sommarhits bland låtarna jag lyssnat på.

Har det goa jobbet att jag får lyssna på all musik som släpps kommersiellt.
När vi nu njuter i vårsolen så kan jag skvallra om att det redan nu finns ett gäng sommarhits bland låtarna jag lyssnat på.

Ironik Feat. Chipmunk & Elton John – Tiny Dancer
Elton Johns låt från 70-talet som gjorts till en danshöjdare 2009.
Den här låten släpper inte greppet om dig, Refrängen är lika svår att bli av med som myggen under en sommarkväll.

Melody Club - The Only Ones
Inte bara för att jag är Växjöbo men Växjöbandet som vet hur man gör hits kommer att äga den här sommaren! En träffsäker upp tempolåt med lite country känsla i. Lyckas man sitta still till den här, bör man söka för benbrott. Passa på att se Melody Club som är på turné resten av året.

Sean Kingston - Fire Burning
19-åringen från Miami slog igenom med “Beautiful Girls”. Svenske producenten RedOne, som tidigare fixat soundet till Lady Ga Ga vet hur det ska låta en sommar. ”..fire burning on the dancefloor”, kommer att köras så det ryker i radion. Danshit med alla somriga ingredienser när det svider på axlarna.

Noisettes - Don't Upset the Rhythm (Go Baby Go)
En trio tjejer från London som blandar pop, rock, funk och disco! Låten har en tid legat stadigt på andra platsen på Englandslistan och kommer bli oförglömlig för er som älskade Blondie, påminner om hennes hits.

P!NK - Please Don't Leave Me (Digital Dog Radio Mix)
Vi känner henne som en trogen hitmaskin. Lite väl svagt rosa dock i kommande låten, men blir ändå en sommarhit att räkna med. Kanske för att Svenska Max Martin producerat och han gör sällan något dåligt.

Little Boots - New In Town
Debutant som redan spås en lysande framtid. Denna dansorienterade lågtempo låt kommer att gå på högtryck. Lite som Justice sommarhit 2007 DANCE, du vet den som så många älskade på Youtube och blev en hit. Den här är av samma kaliber. Hissa ner cabben!

Marilyn Manson - Arma-goddamn (motherfuckin-geddon) (Teddybears Remix)
Visst Manson är en hårt sminkande och rockande kille i vanliga fall. Jag är inte så förtjust i just hård rock och i synnerhet inte Marilyn Mansons skrål. Den här låten är en rock låt med shuffle-beat dvs som Basshunters ”Boten Anna” och Amii Stewart ”Knock On Wood” så den vill vi gärna dansa till i sommar. Ett stänk av 70-talsrock i ny kostym när Rosévinet fått sitt fäste.

Sommartider Hej Hej

Benny Carlsson