Nytt från Erik och Eric

by Keivan Kechmiri okt 12, 2010, 12:39

Eric Saades nya singel heter "It´s Gonna Rain Anyway" och kommer från succéalbumet "Masquerade" och om två veckor har videon till låten premiär.

Eric Saades nya singel heter "It´s Gonna Rain Anyway" och kommer från succéalbumet "Masquerade" och om två veckor har videon till låten premiär. För övrigt har Eric nyss avslutat sin Sverige-turné och den 15 oktober gästar han insamlingsgalan "Tillsammans för Världens Barn".

Erik Hassles nya singel heter "Taken (Still In My Blood)" och skrevs under en kreativ period i somras. Eric ska nu ge sig ut på sin första längre, sammanhängande headline-turné i Skandinavien. Här är Erics egna ord om hans nya singel:

"Efter en lång tid på resande fot bestämde jag mig för att åka till Stockholm över sommaren. Jag hittade tillbaka till studion där min första skiva kom till och har sedan dess jobbat med nytt material. Jag kände att det var dags att dela med mig lite av det vi har åstadkommit. Den innehåller ett par magiska stunder från en varm sommar. Hoppas ni gillar den!"

Källa: Roxy

Caroline Franzén, MusicPartner