Petter - Samlar Ut Den

by Keivan Kechmiri dec 20, 2010, 10:11

Efter sin medverkan i succéprogrammet “Så mycket bättre” på TV4 är Sveriges enda hip-hop-kung hetare än någonsin! Och nu släpper han sitt nionde album, “Samlar Ut Den”. Releasedatum är den 27 december.

Efter sin medverkan i succéprogrammet “Så mycket bättre” på TV4 är Sveriges enda hip-hop-kung hetare än någonsin! Och nu släpper han sitt nionde album, “Samlar Ut Den”.  Releasedatum är den 27 december.

Petter är inte bara Sveriges största hiphopartist genom tiderna, han är dessutom en av mest folkkära artisterna i landet. hans nya album innehåller bland annat tolkningarna av Lill Babs, Lasse Berghagen, Thomas DiLeva, September, Plura Jonsson och Christer Sandelin från "Så Mycket Bättre" samt de två senaste singlarna “Logiskt” och “Längesen”. Som om detta inte vore nog så innehåller albumet även två helt nya låtar!

Petters egna ord om skivan:
Jag tycker det var bäst så här för att samla alla låtarna på en skiva som är min egen. Utöver den så känns det som en mäktig skiva då den är inspelad på ganska kort tid. Jag har aldrig spelat in så fort och med det sagt behöver det inte innebära att kvalitén blir sämre. Alla texter kommer att finnas med i skivan.
Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som köpt min musik eller lyssnat via Spotify, Ni har gjort mig så stolt och glad, otroligt vilket respons och beröm jag fått. Helt overkligt och shit vad mina låtar har härjat på listorna! Tack vare er helt enkelt och det betyder mycket för en gammal rappare som jag.
Med det sagt kan jag även meddela att det kommer regna Petter-musik över er 2011.
Hoppas ni inte tröttnar och fortsätter digga och stötta.


Källa: Universal Music Sweden

Vi på MusicPartner har sannerligen inte tröttnat på Petter och flera av låtarna från hans nya album finns självklart i våra musikkanaler.

Caroline Franzén, MusicPartner