Hur låter kaffe?

by Keivan Kechmiri sep 2, 2011, 08:54

Vår hemmastad har många kopplingar till sig. Förutom att vi gör rätt sammansatt musik så kopplas ofta staden till hockey och till kaffe. Den senare av kopplingar hör samman med ett av de sista och kanske mest välskötta familjeföretaget i vårt land. Löfbergs Lila.

Vår hemmastad har många kopplingar till sig. Förutom att vi gör rätt sammansatt musik så kopplas ofta staden till hockey och till kaffe. Den senare av kopplingar hör samman med ett av de sista och kanske mest välskötta familjeföretaget i vårt land. Löfbergs Lila. Nu har Löfbergs Lila äntligen öppnat sitt eget kafé, Rosteriet.

Vi har fått den eminenta uppgiften att ljudsätta Rosteriet. I Rosteriet kan man, förutom att njuta av makalöst kaffe och te även lyssna till skön musik som är anpassad efter verksamheten. Idag är en kafé miljö en naturlig mötesplats för möten, för lunch och för avkoppling. Det är inte ofta musiken är anpassad efter att det är en mötesplats. Musiken bestäms ofta utifrån vad personalen som jobbar just den dagen gillar. Här är Rosteriet ett undantag. Här spelas skön vokal musik på förmiddagarna, musik som passar till företaget, till inredningen och till människorna som sitter där. Så nästa gång du är i Karlstad, kom ihåg att gå till Rosteriet.

Foto: MusicPartner