Julmusik

by Keivan Kechmiri nov 16, 2011, 16:32

Snart är det dags för den största tiden inom handel, nämligen julen. Med juhandel kommer också julmusik. Hemskt för de flesta som jobbar inom handel, men inte för våra kunder. Vi letar julmusik året runt och i våra kanaler hittar du bara musik som skapar den där sköna, mysiga och underbara julkänslan.

Snart är det dags för den största tiden inom handel, nämligen julen. Med juhandel kommer också julmusik. Hemskt för de flesta som jobbar inom handel, men inte för våra kunder. Vi letar julmusik året runt och i våra kanaler hittar du bara musik som skapar den där sköna, mysiga och underbara julkänslan. Så som det borde vara överallt. Inga uttjatade jullåtar, bara en skön blandning som får dig, din personal och dina kunder att komma i rätt julstämning. Att det dessutom är lätt att komma igång ser vi som en självklarhet, som en julklapp från oss till dig.

Här kommer ett kommentar från en kund som provade förra året:
”Vad är väl julmusik på jobbet?  Den kan ju va fruktansvärt långtråkig, o dötrist o tråkig o alldeles... alldeles underbar!" Tack MusicPartner för att ni skapade en fantastisk julkänsla i vår butik! Jag längtar redan till nästa jul!

Nöjd kund citerar likt Askungen efter att ha köpt vår julmusik 2010.