Det är såhär vi jobbar (läses med fördel om du växte upp på 80talet)

by Keivan Kechmiri nov 6, 2012, 08:39

Nostalgi kan vara bra, det kan vara träigt, tråkigt, eller helt enkelt bäst som denna fantastiska uppfinning är. Kassettband. Två sidor a 45 minuter.....

Nostalgi kan vara bra, det kan vara träigt, tråkigt, eller helt enkelt bäst som denna fantastiska uppfinning är. Kassettband. Två sidor a 45 minuter, där det gick att via radion spela in musik eller annat man gillade. Varje låt var ofta eller alltid följt av ett ord eller några bokstäver från radiorösten som sände, man hann liksom inte med att stänga av. När man ville göra något riktigt bra, så gjorde man ett blandband, det bästa samlat under 90 minuter och hade man en modern kassettbandspelare så vände den dessutom bandet automatiskt.

Det är så vi jobbar idag, vi gör blandband. Vi hittar den rätta musiken och sätter ihop den till dig dessutom har vi en modern version av den sidvändande kassettbandspelaren så du behöver inte göra något mer än att slå igång din anläggning. Resten tar vi hand om. Nostalgi när den är som bäst, med en modern twist signerat MusicPartner.

Foto: MusicPartner