MusicPartner ljudsätter busskurer med lugnande bakgrundsmusik

by Keivan Kechmiri dec 12, 2014, 16:05

I samband med att Lars Bull Värmlandstrafiks VD presenterade busscentralen invigd startades bakgrundsmusiken och härlig julmusik kunde höras inifrån busskurerna. Sedan starten på samarbetet mellan Värmlandstrafik och MusicPartner spelas även bakgrundsmusiken på Karlstads busstation.

Idag Invigdes Värmlandstrafiks nya busscentral på Hammarö.

I samband med att Lars Bull Värmlandstrafiks VD presenterade busscentralen invigd startades bakgrundsmusiken och härlig julmusik kunde höras inifrån busskurerna. Sedan starten på samarbetet mellan Värmlandstrafik och MusicPartner spelas även bakgrundsmusiken på Karlstads busstation. Vi på MusicPartner har förhoppningar om att ljudsätta fler busstationer och busskurer samt att så småningom kunna ljudsätta inuti bussarna.

Fördelarna med musiken förutom att förstärka resenärernas upplevelsen positivt är att musiken har en nedstressande och lugnande effekt och att risken för skadegörelse minskas drastiskt. En annan fördel är att människor har en tendens att samlas närmare kring musik, vilket leder till att själva busstoppet på hållplatserna kan hålls kortare och att man på det sättet vinner viktig tid.

MusicPartner önskar Värmlandstrafik lycka till med att bli Sveriges ledande kollektivtrafik organisatör.

// Andreas

Foto: MusicPartner