Nya grepp inom filmmusiken

by Keivan Kechmiri dec 18, 2014, 16:44

Jennifer Lawrence är ingen uttalad sångerska, men sjöng in låten till filmmusiken. Den har nu blivit en succé på internet och beräknas gå upp högt på både Billboard Top 100 och UK Top 20.

I slutet av november i år kom en av årets stora filmer ut på bio i Europa. The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Detta är den första delen av uppföljaren till de tidigare filmerna. Del 2 kommer ut samma tid nästa år. Att huvudrollsinnehavaren Jennifer Lawrence har blivit en gigant inom filmvärlden tack vare The Hunger Games är väl ingen nyhet för någon, men nu tar hon även steget ut i musikvärlden. Musiken till The Hunger Games är komponerad av James Newton Howard. En av låtarna heter The Hanging Tree och är en del av handlingen i filmen. Jennifers rollfigur Katniss Everdeen sjunger denna låt i filmen, en låt som hon lärt sig av sin far och som blir rebellernas kampsång.

Jennifer Lawrence är ingen uttalad sångerska, men sjöng in låten till filmmusiken. Den har nu blivit en succé på internet och beräknas gå upp högt på både Billboard Top 100 och UK Top 20. Eftersom låten finns som acappella och med orkester och kör har flera producenter gjort remixar av låten. En som nyligen släpptes är en remix av den amerikanske producenten Spacebrother. Denna remix är mycket smakfullt gjord och ger låten en klar hitpotential inom tillbakalutad klubbmusik och radio.

Vi har fört in den till en del av våra kunder och hoppas att låten blir en snackis.