Vårkänslor blir ännu starkare med musik!

by Robert Sahlberg mar 28, 2017, 14:03

Det börjar bli vår och det märks att folk är lite gladare och piggare. Har redan sett kids på skateboards, motorcyklar och till och med en lådbilsförare som gled förbi utanför kontorets fönster härom dagen. Det byggs uteserveringar och folk köper vita sneakers (har själv köpt både till mig och min son). Kort och gott det är förväntan i luften.

Det börjar bli vår och det märks att folk är lite gladare och piggare. Har redan sett kids på skateboards, motorcyklar och till och med en lådbilsförare som gled förbi utanför kontorets fönster härom dagen. Det byggs uteserveringar och folk köper vita sneakers (har själv köpt både till mig och min son). Kort och gott det är förväntan i luften.
 
Det här ska ni som företag ta vara på och skapa rätt känsla och intryck. För det gäller att tilltala med alla fem sinnen, syn, hörsel, känsel, lukt och syn. Och vi på MusicPartner kan hjälpa er att hitta den perfekta musiken som förstärker vårkänslorna.

 

Veckans tre

Bjuder på några riktigt bra låtar från musikflödet nedan. Du hör dem i våra kanaler samt i min favoritlista på Spotify. Du hittar den längst ner i blogginlägget. Ett tips är att följa den på Spotify, så får du automatiskt ny bra musik varje vecka!

Hitvarning: Drake - Blem



Efter månader av spekulationer släppte superstjärnan Drake äntligen sitt nya projekt ”More Life” natten till söndag. Albumet innehåller singeln ”Fake Love” och samarbeten med bl.a. Kanye West, 2 Chainz och Young Thug.
Superstjärnans förra album, ”Views”, som släpptes 2016 är idag 2 x Platina i Sverige och gick rätt in som #2 på albumlistan i Sverige och innehåller hitsinglarna ”Hotline Bling”, ”One Dance” och ”Too Good” Feat. Rihanna. Albumet toppade även Spotifys Albumlista i 8 veckor i rad. Drake är också den första artist någonsin som har streamats över 10 miljarder gånger på Spotify.
 
"Blem" spelas i följande kanaler:
Dance Tempo, Hit Music And 90s, Early Party Modern, SoulBeat And House, Varumärkesanpassade kanaler (LARGE Enterprise)

Svensk Reggae: Antonio D - Allt E Cool



Förstärk vårkänslorna med riktigt schysst svensk reggae! Låten är skriven av Antonio D och André Roots och är tillägnad till alla dom som vägrar att tro på din förmåga och som gör allt för att du inte ska lyckas. ”Vad många hatare inte vet är att den negativa energin som dom sänder ut är lätt att omvandla till tändvätska istället”, säger Antonio D.Ge låten en chans och du kommer vilja höra den hela sommaren, jag lovar!
 
"Allt E Cool" spelas i följande kanaler:
Dance Channel, Dance Tempo, Happy Atmosphere, Hit Music And 90s, Varumärkesanpassade kanaler (LARGE Enterprise)

 

Finsk Indie Pop/Dance: NIINA - City Lights

Finsk musik visar sig från sin bästa sida med Indie Pop sångerskan NIINA, som gjort en riktgt skön Indie Pop/Dance låt med attityd! Kan detta vara tecken på att finsk musik är på uppåtgående? Lite som när norsk musik började ta för sig för några år sedan, och idag dominerar allt mer av den skandinaviska musikscenen... Bra är det i alla fall!

 
"City Lights" spelas i följande kanaler:
Cool Electronica, Dance Tempo, Early Party Modern, Trendy Music, Varumärkesanpassade kanaler (LARGE Enterprise)

 

Bästa musikhälsningar och en stor vårkram!

Robert Sahlberg
Head Of Music Curation

-----
Vill du bli kund hos oss?
Ring 054-29 39 40 eller maila epost@musicpartner.se så hjälper vi dig med ett musikpaket som passar din verksamhet, och gör både personal och kunder glada.

Läs mer om hur rätt musik ökar din lönsamhet!
-----

Lyssna och följ min favoritlista på Spotify

This part of the page will be loaded later. 

Foto: MusicPartner