Mellospellistan

by Robert Sahlberg feb 12, 2019, 10:09

Så var vår mest folkkära musiktävling igång igen, Mello! Och som vanligt har vi på MusicPartner satt ihop vår bästa mellolista med en glittrig blandning av nytt och gammalt. Perfekt för varje schlagerälskare!

Så var vår mest folkkära musiktävling igång igen, Mello! Och som vanligt har vi på MusicPartner satt ihop vår bästa Mellolista med en glittrig blandning av nytt och gammalt. Perfekt för varje schlagerälskare!

Tycka vad man vill... men melodifestivalen är ett slags tidsavtryck på vilken slags musik svenska folket tycks föredra att lyssna på. Och självklart kollar vi på varenda program. För den som inte gärna lyssnar på ny musik annars kan nog tävlingen vara en ögonöppnare för nya artister och sound. Vi “yrkesskadade”, dvs som jobbar med musik dagligen, upplever dock sällan några större musikaliska överraskningar. Målet är ju att gå hem hos den breda massan, och då gäller det att vara lagom nyskapande.

Jag tänker inte ge mig på att recensera deltävlingarna så här långt (det lämnar jag med varm hand till melloproffsen). Vi gör så här istället. Sätt på dig något glittrigt, dra på spellistan nedan och höj volymen. Nu kör vi!

 

This part of the page will be loaded later.

 

Foto: Press/Warner Music