MusicPartners julspellista 2022

by Robert Sahlberg dec 19, 2022, 15:09

Julen 2021 klappar på porten och precis som förra året måste vi tänka lite extra på att vara rädda om varandra. Vilken tur att det finns så mycket härlig julmusik att skapa den där tidlösa julstämningen som vi alla längtat efter. Vi har därför samlat de bästa gamla och nya jullåtarna i MusicPartners stora julspellista.

Nu är det jul igen och efter flera firanden där vi hållit avstånd kan vi äntligen fira lite mer normalt. Vi som vanligt samlat de bästa gamla och nya jullåtarna i MusicPartners stora julspellista. Allt för att du ska kunna njuta av god stämning ihop med vänner och familj

Här hittar du 12 timmar handplockad julstämning för alla åldrar. Så stäng av random-funktionen i Spotify och njut av en härligt varierad och stämningsfull blandning. Här hittar du nya säkra kort som Carola och Måns Zelmerlövs "Let's Sing (It's Christmas Time)" men också lite mer otippade låtar såsom countrylåten "Santa Claus Was My Uber Driver" med Lee Brice. Så fram med julskinkan, glöggen och allt annat som hör julen till och bara njut!

Vi önskar dig en riktigt Gud Jul!
/Musikredaktionen 

This part of the page will be loaded later.

 

Pssst.. Efter julhelgen kommer vi även lägga ut vår traditionella nyårsspellista. Håll utkik!

Photo: Pixabay