Bar Long (Photo: MusicPartner) 

Bar & Club

Rätt musik vid rätt tillfälle i rätt volym. 199 kr/månad

Prova På

Följer musiken pulsen i din bar?

Hos oss får du musikkanaler anpassade efter rytmen under dygnet.

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken gästerna hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina gäster med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Hur mycket tid lägger din personal på musiklistor i din Bar? Låt personalen lägga tiden på dina gäster så sköter vi musiken åt dig för 199 kr/månad ex. musikplattfrom

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet. Har du en hipsterbar eller en skön loungeatmosfär. Kanske en rock eller soul bar? Vi har musikkanalerna för dig!

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst.

Prova gratis i en månad!

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00