Product CarShowroom Girl 

Driving business
with Music

Spara upp till 50.000 kr/år i musiklicensavgifter!

Prova På

Vi hjälper dig med bakgrundsmusik som förstärker atmosfären i din Bilhall.

Vi får dina kunde att varva ner, känner sig positiva, stanna längre och bli mottagliga för information. Vi vet genom studier och erfarenhet  att rätt musik påverkar avslutsfrekvensen.

Att möta dina kunder med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt! Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet.

Vi har lyssnat!

Genom  kundundersökningar  hos bilhandlare i Skandinavien har vi lärt oss att många anser att licenskostnaden för STIM/SAMI  blir för hög, som resultat av detta har flertalet handlare valt att inte använda musik i butik. Bilhallar har ofta stora butiksytor vilket leder till relativt höga STIM/SAMI kostnader. Vi har nu lyssnat och tagit fram ett musikerbjudande anpassat för din verksamhet. Musiken är licens-fri, utan STIM/SAMI avgifter vilket gör att du inte behöver betala licenser för att spela musik.

Har du en utställningshall som är 3 000 kvm sparar du 50.000 kr/år i avgifter!

Fördelar med Licens-fri musik

MusicPartner InLicence är en Licens-fri musikkanal. Upphovsmännen får betalt utan mellanhänder vilket ger mindre rättighetsavgifter för framförandet. Du som kund får bakgrundsmusik som fungerar på riktigt till en avsevärt lägre kostnad!

Hos MusicPartner får du alltid rätt musik i rätt volym. I stora lokaler blir det extra viktigt att ljudvolymen upplevs som jämn. MusicPartner har lång erfarenhet att skapa rätt atmosfär i miljöer som bilhallar och flygplatser.

Erbjudande

För endast 499 kr/månad får du en musiklösning anpassad för din verksamhet som hjälper dig att skapa en härlig atmosfär för dina kunder och personal.

Prova en månad gratis

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00