Customer Connect Hotels InSide (Photo: MusicPartner) 

Skapa rätt musikatmosfär i hela hotellet!

Vi hjälper dig hela vägen

Prova På

Vi hjälper dig med bakgrundsmusik som får dina gäster att trivas och komma tillbaka till dig.

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken gästerna hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina gäster med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Lägger din personal för mycket tid på spellistor som ändå inte blir bra? Låt din personal lägga fokus på dina gäster så löser vi musiken åt dig. MusicPartner har i över 10år hjälpt större och mindre Hotellkedjor med att skapa en perfekt atmosfär för gäster och personal. Vi skapar rätt stämning i alla delar av hotellet, dygnet runt, sju dagar i veckan.

Du får skräddarsydd och handplockad musik till Lobbyn, restaurangen, baren, gymmet och relaxen.

Ditt kanalpaket kostar från 199kr/månad ex. musikplattform.

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 799 kr/månad.

Prova gratis i en månad!

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00