Animated Cinema 

Licens-fri musik

All musik du kan tänkas behöva för bara 349 SEK/månad. Inga ytterligare avgifter tillkommer!

 

 

Licensfri bakgrundsmusik - låg fast månadskostnad, inga tillkommande avgifter.

MusicPartner InLicense är en STIM och SAMI-fri musikkanal med handplockade internationella artister som valt att göra direktavtal för licensiering med oss. Upphovsmännen får betalt utan mellanhänder vilket ger mindre rättighetsavgifter för framförandet av musiken. 

MusicPartner har avtal med flera Världsledande leverantörer av Licens-fri musik. Leverantörer som är omsorgsfullt utvalda för att säkerställa försörjningen av musik av högsta kvalité. 

Ditt kanalpaket kostar 349 kr/månad inklusive musikplattform.

Prova gratis i en månad!

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad PC-dator, läsplatta med Windows eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Beställ nu och få första månaden gratis, abonnemanget övergår efter gratismånaden till ett tillsvidare abonnemang på InLicense. 

Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig inom kort och sätter upp ditt konto.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00

Love Music

Strax klart!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort. Vi garanterar att de uppgifter som du lämnar inte sprids vidare eller används i andra kommersiella syften.