Restaurang folk som diskuterar (Photo: MusicPartner) 

Smakfull
restaurangmusik

Prova En Månad Gratis

Smakfull restaurangmusik får dina gäster att trivas och komma tillbaka

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken gästerna hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina gäster med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in i bilden. Vi sköter musiken åt dig så att du och din personal kan fokusera på gästerna. Hos oss får du musikkanaler utvecklade och skapade för just din verksamhet. Driver du en Fine dining restaurang,  lounge eller hipster hak. Vi har musikkanalerna för dig!

Ditt kanalpaket kostar 199kr/månad exkl. musikplattform*.

*MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 349 kr/månad.

Prova gratis i en månad!

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00