Product Retail Outside (Photo: MusicPartner) 

Musik i Butik

Rätt musik vid rätt tillfälle i rätt volym!
199 kr/månad

Prova På

Vi hjälper dig med bakgrundsmusik som får dina kunder att trivas, handla mer och komma tillbaka till dig.

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken dina kunder hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina kunder med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet. Driver du en trendig shoppingbutik eller vill du förstärka  en lugn och behaglig atmosfär? Vi har musikkanalerna för dig!MusicPartner är även specialister och har stor erfarenhet av att ljudsätta livsmedelsbutiker och Gallerior.

Ditt kanalpaket kostar 199 kr/månad ex. musikplattform.

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 799 kr/månad.

Prova gratis i en månad

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00