Teddy Bears (Photo: Press WarnerMusic) 

Stadsnät

Bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Prova På

Driver du en kommersiell verksamhet och är kund till Stadsnätet. Då kan vi hjälpa dig med bakgrundsmusik till din verksamhet!

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din kund eller gäst ett intryck som ofta består. Musiken dina besökare hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina besökare med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet.

Ditt kanalpaket kostar 995 kr/månad inkl plattformskostnad.

Prova gratis i en månad!

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00