Product Bar Night (Photo: MusicPartner) 

Uteservering

Bakgrundsmusik som fungerar på riktigt
199 kr/månad

Prova På

Musik som förgyller upplevelsen på din uteservering!

Vi vet att rätt musik skapar rätt stämning och dessutom ökar försäljningen.

MusicPartner har levererat musiklösningar till restauranger och barer i hela Skandinavien sedan 2003. För oss handlar musik inte bara om spellistor utan vi skapar musik som fungerar för just er och den känslan ni vill förmedla till era gäster.

Sommaren närmar sig och era kunder vill säkert avnjuta mat och dryck utomhus. Men har ni tänkt på hur er uteservering låter? Samt hur det kan påverka er försäljning? Vi kan hjälpa er med  musikkanaler  som skapar den perfekta känslan på uteserveringen.

Vi erbjuder just nu ett komplett musikpaket som innehåller  musikkanaler och tusentals låtar som är helt anpassade för din verksamhets uteservering. Våra musikkanaler anpassas även efter dygnets rytm och erbjuder lugnare toner vid lunch och snabbare tempo på eftermiddagen/kvällen.

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet.

Ditt kanalpaket kostar 199kr/månad ex. musikplattform.

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 349 kr/månad.

Prova gratis i en månad
Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00