1

Verksamhet

2

Detaljer

3

Skapa konto

4

Du är igång!

Relax Atmosphere Package - 199 kr/månad*

* Pris exkl moms. Avgift för plattform tillkommer.
Med vår Relax Atmosphere paket speciellt framtagen för Spa och Wellness får du musikkanaler för njutning och harmoni. I paketet ingår även musikkanaler för lobby, restaurang och bar. Du får även tillgång till marknadsledande musiklösningar för gym där energi och rörelse står i fokus.
* För att spela musik lagligt i offentliga miljöer behöver du en musikplattform som är licensierad för kommersiellt bruk. Priset för musikplattformen regleras av upphovstätts organisationer.

SMALL Business 349 kr/mån (omsättning under 2.5 Mkr)
MEDIUM Business 799 kr/mån
Provlyssna Välj och gå vidare

Ett steg närmare!

Med en musikkanal anpassad till din bransch skapar du en bättre upplevelse för dina kunder!

Referens Sturebadet Mikael Lindfors
Bakgrundsmusiken är en viktig del oavsett om du får en behandling, tar ett bad eller kopplar av i relaxen. Vi har tillsammans med MusicPartner lyckats hitta ett koncept som passar in i alla delar.
Mikael Lindfors, Verksamhetscontroller Sturebadet
Referens Selma Spa Anders Pertun
Hos oss på Selma Spa+ vill vi att våra gäster ska komma in i en avslappnad känsla direkt när dom kommer. Vi har fokus på wellness och erbjuder avkoppling, träning, spabehandlingar kombinerat med god mat och dryck i en storslagen miljö. Musiken ska finnas där, men ändå inte märkas, den ska skapa en skön avslappnande känsla eller en energi givande tränings feeling, då har vi lyckats. Vi har jobbat med MusicPartner sedan 2010 och dom hjälper oss att förstärka dessa känslor med sin musiktjänst.
Anders Pertun - VD Selma Spa+