Music For Bowling And Fun 

Bowling & Event

Prova gratis i en månad

Kontakta mig

Bowlingmusik från 299 SEK / Månad.

Vi hjälper dig med bakgrundsmusik som får dina gäster att trivas, handla mer och komma tillbaka till dig.

Låt personalen ägna sig åt dina gäster. Vi sköter musiken för endast 299 kr/månad. Ingen STIM eller SAMI-kostnad tillkommer vid köp av detta paket då musiken är Licensfri. 

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken gästerna hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina gäster med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat för just din verksamhet. Dina gäster kommer att stortrivas i denna musikmiljön!

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar och är partner till Spotify Business. Om du vill använda Licensierad musik från ex. Spotify hjälper vi dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 549 kr/månad inklusive 50 (!) superladdade musikkanaler med all den senaste musiken och allt det bästa från förr.

Prova gratis i en månad

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00