InTraining Spinning System (Photo: MusicPartner) 

Gymmusik & Passmusik

Många av våra kunder har använt våra
musikkanaler i över 10 år.

Prova På Spela filmen om musik på gymmet

Rätt musik ökar prestationsförmågan!

Musik och träning är två saker som hör ihop. Rätt musik inspirerar till bra träning.

Att hitta musik är enkelt, det är sammansättningen som är det svåra. Det är där vi kommer in i bilden. Hur lång tid tar det att hitta 1 260 låtar som krävs för att fylla en vecka med musik? Låt din personal lägga fokus på dina medlemmar i stället,så löser vi musiken åt dig. Vi skapar rätt stämning i alla delar av gymmet, dygnet runt, sju dagar i veckan.

MusicPartner har i över 10år hjälpt större och mindre gym med att skapa en perfekt atmosfär för medlemmar och personal.

Ditt kanalpaket kostar från 599kr/månad.

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar, vi hjälper dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst.

Läs mer om XXL

Prova gratis i en månad
Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00