Product Spa Selma Pool 

Spa & Wellness

Bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!
Vi hjälper dig hela vägen  

Prova På

Vi har musiken du behöver!

Musikkanaler som skapar rätt atmosfär och som uppdateras varje dag, året runt,  så att dina gäster och personal alltid har fräsch musik. Bakgrundsmusik som får dina gäster att trivas, slappna och komma tillbaka till dig.

Inredning, ljussättning och ett leende vid rätt tillfälle ger din gäst ett intryck som ofta består. Musiken gästerna hör i ögonblicket är en del av helheten. Att möta dina gäster med rätt stämning morgon, middag och kväll kräver tid, engagemang och kunskap. Och det är där vi kommer in. Vi ger dig bakgrundsmusik som fungerar på riktigt!

Hos oss får du  musikkanaler som vi utvecklat och skapat med handplockad musik för Spa & Wellness. .  

Hur mycket tid lägger din personal på musiken. Låt din personal lägga tiden på dina gäster så sköter vi musiken! Ditt kanalpaket kostar från 199kr/månad ex. musikplattform.

  • Härligt avslappnande musik till relax-avdelningen.
  • Restaurang, bar och reception. Vi hjälper dig förstärka koncept och skapa perfekt atmosfär.
  • Gym. Musikkanaler för rörelseglädje och energi. Modern trendig känsla eller musik som passar en bredare målgrupp. Vi hjälper dig!

MusicPartner levererar musik till flera musikplattformar, och kan även hjälpa dig med val av musikplattform som passar din verksamhet bäst. Pris från 349 kr/månad.

Prova gratis i en månad.

Vår musiktjänst är enkel, du behöver inte göra några krångliga installationer. Det du behöver är en internet uppkopplad dator, läsplatta eller en musikspelare från MusicPartner och en ljudanläggning. Vi erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt och utan några som helst krav i en månad.

Du får

Noter

Branschanpassade musikkanaler

Dansare

Tillgång till musikspecialist vid musikplanering

Kalender

Daglig uppdatering av musik

Vad får jag vid ett samarbete?

Det är idag ganska enkelt att få tag på musik. Konsten är att sätta samman den på rätt sätt, så att den blir varierad och håller en hög kvalitet, varje dag året om. Vi gör hela jobbet åt dig, håller reda på licenser etc, så att du kan fokusera på rätt saker. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp!

Se filmen
0:00 / 0:00